Jäsenyys ja jäsenedut

Tervalammen Ratsastajat Ry:n jäsenyyteen sisältyy kansallisen katto-organisaation, Suomen Ratsastajainliitto SRL:n jäsenyys etuineen. Ratsastusseuran jäsenenä saat monia SRL:n ja liiton yhteistyökumppanien tarjoamia etuja, mm.
 • Urheilijavakuutuksen, joka on voimassa hevosia hoidettaessa, ratsastaessa ja matkoilla tallille. Vakuutukseen on mahdollisuus hankkia myös laajennettua lisäturvaa.
 • Suomen Ratsastajainliiton Hippos- lehden seitsemän kertaa vuodessa.
 • Oikeuden hankkia kilpailulupia ja osallistua virallisiin ratsastuskilpailuihin
 • Pääset osallistumaan liiton ja aluejaostojen järjestämiin koulutuksiin ja muihin tapahtumiin
 • Liiton yhteistyökumppanit tarjoavat kaupallisia etuja ratsastusseurojen jäsenille
Seuran kannatusjäsenmaksuun ei sisälly SRL:n jäsenyyttä ja kannatusjäsenet eivät ole oikeutettuja SRL:n tarjoamiin jäsenetuihin.

Tervalammen Ratsastajat Ry:n jäsenet saavat seuraavat oman seuran jäsenille kohdennetut jäsenedut:
 • Alennus Vihdin Ratsutalli Oy:n kausikortista
 • esim. seuran järjestämät koulutukset ja tapahtumat jäsenhintaan
Tervalammen Ratsastajat Ry:n omat jäsenedut koskevat myös kannatusjäseniä (henkilöjäsenet).

Miten Liityn Tervalammen Ratsastajat Ry:n jäseneksi?

Voit liittyä Tervalammen Ratsastajat Ry:n jäseneksi seurahakurin ja liittymislomakkeen kautta SRL:n sivuilla osoitteessa www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity.

Vaihtoehtoisesti voit olla jäseneksi liittymisestä yhteydessä seuraan sähköpostitse. Liittymislomakkeen kautta jäsenyyden saa kuitenkin käytännössä heti voimaan.

Tervalammen Ratsastajat Ry:n jäsenhinnat 1.1.2023 alkaen ovat seuraavat:
 • SRL Seniori / 69 euroa
 • SRL Juniori / 57 euroa
 • SRL Perhejäsen seniori / 34,50 euroa
 • SRL Perhejäsen juniori / 28,50 euroa
 • Kannatusjäsen, henkilö / 20 euroa
 • Kannatusjäsen, muu (yhteisö, yritys) / 100 euroa

Perhejäseneksi voit liittyä, jos taloudestanne on jo yksi seniori / juniori täysjäsen.

Jäsenmaksulaskut postitetaan SRL:stä keskitetysti laskutusajoissa, joita tehdään n. 1-3 kertaa viikossa. Laskun postituksessa menee noin viikko. Mikäli laskua ei kuulu, olethan tarvittaessa yhteydessä seuraan. Liiton sivujen liittymislomakkeen kautta maksun voi suorittaa myös heti verkkopankin kautta, jolloin jäsenyys kaikkine etuineen on heti voimassa.

Maksettu jäsenyys jatkuu automaattisesti seuraavalle kaudelle (jäsenkausi on kalenterivuosi 1.1. alkaen) ja liitosta muodostetaan automaattisesti seuraavan kauden lasku edellisenä vuonna jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille. Mahdolliset maksamattomat jäsenyydet katkeavat vuoden vaihteeseen.  Jäsenyys pysyy voimassa katkeamatta, kun jäsenmaksulaskut suoritetaan eräpäivään mennessä. Muistathan aina käyttää huolellisesti laskun viitenumero ja maksutietoja; vain oikeilla tiedoilla maksettu maksu kirjautuu oikein jäsenen tietoihin rekisterissä.

Seuran jäsenmaksut seuraavalle toimintakaudelle vahvistetaan vuosittain seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa. Jäsenmaksun hintaan vaikuttaa merkittävästi SRL:n perimä jäsenmaksuosuus. SRL:n jäsenmaksuista päätetään vuosittain liiton syyskokouksessa. 

Huomioithan, että jokainen jäsen vastaa itse jäsenyytensä voimassaolosta ja sitä kautta esim. vakuutusturvastaan!

Mikäli jäsenyys halutaan irtisanoa, on siitä ilmoitettava seuralle mielellään ennen kuluvan jäsenkauden päättymistä 31.12. mennessä. Näin saamme jäsenrekisterimme pysymään ajantasalla ja liitto välttyy turhien jäsenmaksulaskujen lähettämiseltä, sekä seura turhista laskuista aiheutuvista kustannuksista.

Lisätietoja, jäsenilmoittautumiset, sekä muut jäsenyyteen liittyvät kysymykset voi osoittaa:
trl@tervalammenratsastajat.fi

Tervetuloa mukaan Tervalammen Ratsastajat Ry:n toimintaan!